Mobil

Kapásból a legújabb nyalókát kapja a Note 4

Végre egy remek hír a Samsung aktuális csúcskategóriás phabletjét használók számára.

A Samsung a szeptemberi IFA szakkiállításon jelentette be a nem sokkal később a kereskedelmi forgalomban is felbukkant Galaxy Note 4 okostelefont, mely ugyebár Android 4.4.4-es (KitKat) operációs rendszerrel felvértezve támadta le a kereskedéseket. A Lollipop frissítés sajnos egyelőre még nem érkezett meg a telefonra, de talán jobb is így.

Most ugyanis kiderült, hogy a Samsung várhatóan nem a kisebb-nagyobb hibákkal sújtott Android 5.0-ás Lollipopot adja majd ki a Galaxy Note 4-re, hanem kapásból annak hibajavított változatával, a decemberben kijött Android 5.0.1-gyel örvendezteti meg a felhasználókat. Hasonlóképpen egyébként a Galaxy Note Edge felhasználók is arra számíthatnak, hogy hamarosan Android 5.0.1-es nyalókára frissíthetik készülékéket.

A Samsung nemrégiben néhány országban kiadta a Galaxy S5 Android 5.0-ás szoftverét, a nemzetközi szinten történő tömeges terjesztés azonban minden a mai napig nem kezdődött meg. Erre az ígéretek szerint várhatóan még az idén sor fog kerülni, a Galaxy Note 4 és Galaxy Note Edge modellek pedig várhatóan valamikor 2015 elején kapják majd meg az 5.0.1-es nyalókát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik