Mobil

Ez az idegesítő kütyü lesz az új divat

Egy olyan kiegészítő terjed, amitől garantáltan a falra mászunk majd.

Az óceán másik oldalán egy újfajta divat-kütyü kezdi meg hódító útját, első sorban a fiatalok körében. Ez pedig nem más, mint a csuklópántba épített mini hangszóró, ami a telefonból, tabletből vagy egyéb médialejátszóból Bluetooth kapcsolaton keresztül kapja a zenét. Hallani még nem volt “szerencsénk” egy ilyen csodát, de mivel egy viszonylag kis átmérőjű, szilikon alapú kütyüről van szó, valószínűleg nem számíthatunk minőségi, minden hangtartományt lefedő, bársonyos hangzásra.

A Jambanz márkanév alatt forgalmazott apróság jelenleg iPhone-nal, iPaddel, iPoddal, valamint Androidot futtató eszközzel párosítható, és a kiemelkedően esztétikus spenótzöld és sötét-narancs színekben is rendelhető, ha a szürke valakinek túl… nos, szürke lenne. A 30 dolláros kütyüt a gyártó saját weboldala mellett már az Amazon és hasonló webáruházak is listázzák.

Sajnos attól tartunk, az olcsó kütyü gyorsan megtalálja az utat a hazai közönség azon részéhez is, akik az utcán, buszmegállóban, vagy gyakorlatilag bárhol a mobiljukat állítják leghangosabbra, és úgy bőgetik a lakossági technót, vagy a lakodalmast. Nem lehetne esetleg számukra is vonzóvá tenni a fülhallgatót?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik