Mobil

Lamborghini Tauri 88: nem autó, telefon!

Különleges telefon érkezett, nem épp a vékony pénztárcákra szabva.

Jó ideje divatnak számít az autógyárak között, hogy a gazdagabb, különc ízlésű felhasználók számára különleges kiadású telefonokat is kiadnak, amelyek formavilágukban, anyaghasználatukban utalnak a szintén nem olcsó négykerekűkre. A Lamborghini Torino is ilyen készülékkel jelentkezett: előre szólunk, akinek esetleg megtetszene a luxusmobil, annak nagyon mélyre kell nyúlnia a zsebében.

Nézzük először a Tauri 88 műszaki specifikációit: a Snapdragon 801-es rendszerchip egy viszonylag erős “motort” jelent, ez hajtja a Samsung Galaxy S5, az LG G3, vagy a HTC One M8 normál verzióit is. Emellett 3 GB rendszermemória, 64 GB tárhely, valamint egy microSD bővítőhely található a készülékben, melynek 5 hüvelykes képátlójú kijelzője 1080×1920 képpont felbontású. Az akku 3400 mAh kapacitású, így esélyes, hogy egy átlagos okostelefon egynapos merülési idejét is valamelyest túl tudja szárnyalni.

Most pedig nézzük a külsőt: a sebesség és luxus érzetét sugárzó borítás egyik alapanyaga a rozsdamentes acél, amelyet rafinált elrendezésben bőrrel kombináltak. A telefon az acélszín mellett akár fekete, vagy aranyszínű fém elemekkel és fekete, kék, vörös, narancs és barna bőrrel is rendelhető az erre fogékonyaknak. A hátlapi kamera alatt természetesen ott a Lamborghini embléma is, amely nem csak az életérzést, de a – tessék kapaszkodni – hatezer dolláros, azaz közel másfél millió forintos árat is garantálja. Ha olvasóink közül valaki manapság rendelne ilyesmit, írjon nekünk… Vagy mégse, inkább ne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik