Mobil

Samsung Galaxy S6: teljesen újragondolva

A dél-koreai gyártónál már javában folyik az aktuális csúcsmobil utódjának fejlesztése.

A Samsung idén februárban jelentette be, majd pedig áprilisban dobta piacra legfrissebb csúcstelefonját, az általunk is alaposan letesztelt Galaxy S5-öt. Nyílt titok, hogy a jövő év elején, állítólag valamikor márciusban érkező utódot már javában fejlesztik, és állítólag a Galaxy S5-höz képest teljesen új utakon fog járni.

A nemes egyszerűsségel Galaxy S6 névre keresztelt újdonság iparági források szerint nem egy egyszerűen felturbózott Galaxy S5 lesz, hanem egy teljesen új alapokra helyezett abszolút high-end készülék. Erre utal egyébként többek közt az a tény is, hogy a Galaxy S6-ot a cégen belül jelenleg egyszerűen csak Project Zero néven emlegetik, vagyis, hogy az új modell fejlesztését teljesen a nulláról kezdik meg.

A sokak által várva várt S6 specifikációit persze még sűrű homály fedi, mindenesetre több mint valószínű, hogy a fémkeretes új csúcsmobil a koreai piacokra szánt felturbózott S5-höz, illetve a Note 4-hez hasonlóan már nem Full HD, hanem QHD felbontású kijelzőt kap, ezenkívül pedig a kamera megkapja majd a Note 4-ben debütált remek optikai képstabilizátort.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik