Mobil

iPhone 6 már a magyar Tesco polcokon is

Ha azt hittük volna, a drágának számító iPhone-t csak szolgáltatóknál és az Apple prémium viszonteladóinál lehet beszerezni, mostantól át kell gondolnunk a dolgot: drágaság ide, válság oda, "néptelefonként" már a Tesco hálózatába is bekerült.

Az Apple legújabb termékének sikeres fogadtatását jelzi, hogy a hazai szolgáltatóknál jellemzően csak előrendeléssel juthatnak vágyott új telefonjukhoz az iOS rajongók. A Tesco Mobile azonnali megoldást kínál: a virtuális szolgáltató kínálatában az iPhone 6 mától megtalálható a nagyobb Tesco áruházak polcain.

A Tesco kereskedésekben a 16 GB belső memóriás iPhone 6 található meg, összesen 69 Tesco hipermarketben, korlátozott mennyiségben és hivatalos Apple garanciával. A készülék ára 2000 forintos lebeszélhetőséggel 219990 forint. A Tesco Mobile téli akciójában azonnali egyenlegfeltöltés esetén további kedvezmény érhető el: 20000 forint feltöltése esetén az iPhone 6 ára 211990 forint. A készülék megvásárlása esetén is érvényesek a Tesco Clubcard lojalitás program kedvezményei, így az iPhone 6 vásárlók például 219 belföldi ingyen percre is jogosultak a vásárlást követő hónapban.

A 4,7 colos kijelzős iPhone 6 és nagytestvére, az 5,5 colos iPhone 6 Plus a Magyar Telekomnál, a Telenornál, a Vodafone-nál és a hazai APR-eknél is kapható, előfizetéses és pre-paid konstrukcióban, illetve kártyafüggetlen formában is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik