Mobil

Meghajlíthatatlan a titán csúcsmobil

Ez a készülék egyáltalán nem olcsó, de hát a minőségnek ugyebár mindig alaposan megkérik az árát.

Az elmúlt hetekben hatalmas botrány lett abból, hogy az Apple iPhone 6 Plus meglepően könnyen meghajlítható. Nos, ezzel a problémával a most bejelentett Gresso Regal esetében egész biztosan nem fogunk találkozni, ugyanis ez a mindössze 999 példányban készülő exkluzív okostelefon rendkívül erős titán készülékházat kapott.

 

A gyárban három órán keresztül polírozzák a telefon borítását, hogy a kívánt fémtextúrát elérjék, ezenkívül pedig a Gresso logót is két órán át polírozzák először géppel, majd pedig kézzel. Érdekesség, hogy a logót különleges titán csavarok rögzítik a telefonhoz. A mindössze 8,8 milliméter vastag újdonság előlapján egy 5 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles Full HD felbontású és Gorilla Glass védelmet élvező érintőkijelző kapott helyet, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy négymagos 1,5 GHz-es chipset gondoskodik.

 

Az Android operációs rendszerű és egyedi számjelzéssel ékesített Gresso Regal 32 GB flashmemóriával, illetve 13 és 5 megapixeles kamerákkal rendelkezik, az árcéduláján pedig 3000 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 735 ezer forintos összeg olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik