Mobil

Kapjuk el: fotón az iskolai mobiltolvaj

Semmit sem szép dolog ellopni, azonban ha egy mobiltelefonról van szó, akkor a magunk módján mi is megpróbálunk segíteni a tolvaj kézre kerítésében.

Sokszor előfordult már, hogy az interneten megosztott információk alapján hamarabb meglett egy baleset, vagy épp bűntény elkövetője, mint a hivatalos csatornákon elindított nyomozás során. Most is teret adunk egy ilyen kezdeményezésnek, ugyanis egy mobiltolvaj garázdálkodott nemrég Budapesten – hátha sikerül megtalálni fotó alapján!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága a 01030-4663/2014. bűnügyi számon eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2014. október 1-jén 16 óra 50 perc körüli időben egy Budapest III. kerületi tanintézetből eltulajdonított két mobiltelefont. Az elkövetőről az alábbi fényképfelvétel áll rendelkezésre, mely sajnos szokás szerint nem túl jó minőségű, de talán mégis segíthet az elkövető felkutatásában:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 430-4700/140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik