Mobil

Szuperolcsó mobil friss Androiddal és bőr hátlappal

A Xolo legújabb okostelefonja több szempontból is felhívja magára a figyelmet.

25 ezer forint nem nagy összeg, hiszen ennyiből mostanság körülbelül egy teli tankot lehet kifizetni a benzinkúton. Az indiai székhelyű Xolo legfrissebb okostelefonja átszámítva pontosan ennyibe kerül, és cserébe egy abszolút korrekt kis készüléket vihetünk haza.

A Xolo One nevezetű újdonság a jelenleg elérhető legfrissebb Android 4.4-es (KitKat) operációs rendszert futtatja, és a gyártó máris ígéretet tett arra, hogy amint lehet, ki fogja adni a készülék Android 5.0 (Lollipop) frissítését. Érdekesség, hogy a hátlap bőrbevonatot kapott, de persze több mint valószínű, hogy a gyakorlatban egy a Samsung által előszeretettel alkalmazott műanyag kamubőrhöz lesz szerencsénk.

 

A 4,5 colos képátlójú IPS LCD érintőkijelző 854×480 pixeles felbontású, illetve 218 ppi pixelsűrűségű, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy MediaTek MT6582M chipset gondoskodik, a maga négy darab 1,3 GHz-es órajelű Cortex-A7 processzormagjával, illetve Mali 400 MP2 grafikusgyorsítójával. A dupla SIM-slotos készülék 1 GB RAM-ot virít, a 8 GB-os belsőmemória pedig parányi microSD-kártyával bővíthető.

A hatféle színváltozatban gyártott Xolo One kapcsán említést érdemel még a 21 Mbit/s-os HSPA mobilnet, a b/g/n szabványú Wi-Fi, a Bluetooth 4.0, az 5 és 0,3 megapixeles kamerák, a GPS-vevő, illetve az 1700 mAh kapacitású akkumulátor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik