Mobil

Új fotós funkciókkal frissíthető a csúcsmobil

A HTC az aktuális csúcsmodelljén máris elérhetővé tette a legújabb Eye Experience funkciókat.

A tajvani gyártó tegnap jelentette be a Desire Eye nevet kapott új felsőkategóriás készüléket, melynek egyediségét a két darab 13 megapixeles kamera, illetve a vadonatúj Eye Experience alkalmazás adja. A Desire Eye egyelőre még sehol sem kapható, viszont az Eye Experience funkciók máris kipróbálhatók a gyártó egyik korábbi modelljén.

Történt ugyanis, hogy egyes HTC One (M8) felhasználók máris megkapták azt a vadonatúj készülékszoftvert, melynek részét képezi többek közt az Eye Experience is. Az Android 4.4.4 alapokon nyugvó update 2.22.401.5-ről 3.28.401.6-ra változtatja a szoftver-verziószámot, OTA (Over The Air) módon érhető el és mintegy 252 MB méretű.

Ez azonban még csak a kezdet, ugyanis a többek közt automata szelfi funkcióval is rendelkező, illetve hangutasításokkal is kezelhető Eye Experience az elkövetkezendő hónapokban a következő HTC készülékekre is meg fog jelenni (különböző szolgáltatási körrel): HTC One (M7), HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820, HTC One E8 és HTC Butterfly 2.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik