Mobil

Világhódításra készül a Samsung Galaxy Note 4

A dél-koreai gyártó vadonatúj nagyágyúja hamarosan világszerte kapható lesz.

A Samsung szeptember elején, a berlini IFA szakkiállításon leplezte le a tavaly érkezett Galaxy Note 3 sokak által várva várt utódmodelljét, a Galaxy Note 4-et. Az egy ideje már több országban is előrendelhető készülék kereskedelmi forgalmazása két hete kezdődött meg, első körben Dél-Koreában, ahol is átszámítva mintegy 220 ezer forintot kérnek el a telefonért. Jó hír, hogy hamarosan már rengeteg országban kapható lesz az új nagyágyú.

A Samsung Galaxy 4 az Egyesült Királyságban és Indiában október 10-étől, vagyis holnaptól lesz elérhető. Egy héttel később, tehát október 17-én az Egyesült Államokban, Nyugat-Európában, Ausztráliában és a Közel-Keleten is megkezdődik a forgalmazás, újabb egy héttel később pedig végre hozzánk is meg fog érkezni a telefon. Október 24-én startol el ugyanis a készülék Kelet-Európában, Oroszországban, Afrikában, Ázsiában és Mexikóban.

Az egyik hazai mobilszolgáltató, a Telenor nemrégiben már fel is vette az árlistájára a Galaxy Note 4-et, mely Start előfizetéssel 207990 forintba kerül, ha pedig All-In XL csomaggal kívánjuk megvásárolni, akkor 64990 forinttal lesz vékonyabb a bankkártyánk. Ha nem szeretjük annyira a kötöttségeket, akkor a Note 4 akár kártyás csomagban is hazavihető lesz, még pedig 213990 forint ellenében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik