Mobil

Rubint Réka iPhone 6-ot kapott ajándékba

A fitneszedző celebhölgyet a hétvégén alaposan meglepte a férje, még pedig nem mással, mint egy vadonatúj almás mobillal.

“Nekem van a legédesebb férjem a világon. Meglepett… rendesen – iPhone 6” – posztolta a hétvégén Rubint Réka a hivatalos Facebook oldalán, még pedig jó néhány szívecske emotikonnal megspékelve. Magyarul Réka férje, Schobert Norbert igen gyorsan lecsapott a szeptember 9-én bejelentett új Apple okostelefon egyik első példányára, melyet vélhetően a hivatalos listaárnál (699-899 euró) jelentősen drágábban hozathatott külföldről, ugyanis a készülék hazánkban hivatalosan még nem kapható. Réka egy képet is posztolt az ajándék első kézbe vételéről:

 

A 16, 64 és 128 GB-os memóriával szerelt iPhone 6, illetve iPhone 6 Plus készülékek szeptember 19-étől egész pontosan a következő országokban vásárolhatók meg: Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciország, Hongkong, Japán, Kanada, Németország és Japán. Első körben tehát ebben a kilenc országban nyitott az iPhone 6, melyek közül Németország található legközelebb hozzánk.

Az értékesítés ezt követően szeptember 26-án, vagyis most pénteken számos újabb országban is meg fog kezdődni, egész pontosan a következőkben: Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Tajvan, Törökország és Új-Zéland. Hazánk tehát még a második körben sincs benne, viszont legalább egy velünk szomszédos országban, Ausztriában ettől a héttől már kapható lesz a készülék. Az iPhone 6 hivatalos magyarországi forgalmazása várhatóan októberben kezdődik meg, és előreláthatólag mindhárom hazai szolgáltató árulna fogja az új Apple mobilokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik