Mobil

Videón a legszerencsétlenebb új iPhone 6 tulaj

A nap lúzere címért mára nincs esélyesebb indulónk.

Jack az első akart lenni, aki új iPhone-t vásárol. Jack mindent meg akart tenni ennek érdekében. Jack még az éjszakát is rááldozta, hogy ne előzhesse meg senki. Jack ráadásul a tévének is meg akarta mutatni, mennyire nagyon jó neki. Jack egy világ előtt égett be csúful.

A fenti kis mese szenvedő alanya az ausztrál Jack Cooksey, aki Perth városában a legelső iPhone 6-ot megvásárolta (és az időzónák sajátosságai miatt tulajdonképpen a világ egyik első iPhone 6 tulajdonosa is lett egyben). Mégsem erről lett híres, pedig konkrétan a telefont árusító üzlet előtti padon töltötte az éjszakát is, hogy száz százalékosan bebiztosíthassa helyét a sor legelején.

Erőfeszítéseit rövid siker követte: valóban övé lett a legelső új almás telefon, amit természetesen a helyi televízió stábja is elég érdekesnek tartott ahhoz, hogy megörökítse. A fiatalember boldogan nyitotta ki (pontosabban remegő kézzel feszegette szét) a papírdobozt, amelyből a tévé kamerái előtt zuhant ki a drága készülék, egyenesen a betonra. Gratulálunk, Jack.

Arról nincs információnk, hogy megúszta-e egyben a sznobofon, a videón csak annyi látszik, hogy egyben maradt, de az utolsó képkockák tanúsága szerint valószínű, hogy a kijelző eltört, vagy legalábbis megrepedt. A videóban bónuszként megemlíthető, hogy a felhördülő nézőközönség hangorkánja alatt a műsorvezető élő adásban egy csodaszép “Shit!” felkiáltást is elővezet meglepetésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik