Mobil

Mit tud a Galaxy Note 4 kamerája?

A Samsung hamarosan bejelenti legújabb phabletét, melyben egy kiváló kameramodul található.

A Samsung szeptember 3-án, vagyis kevesebb mint két hét múlva szerdán leplezi le az egy évvel korábban érkezett Galaxy Note 3 utódját, a sokak által várva várt Galaxy Note 4-et. Tekintsük át röviden, hogy jelenleg körülbelül mit tudhatunk az új nagyágyú kameráiról!

A hátoldalra került főkamera az előzetes információk szerint egy Sony IMX240 típusjelzésű képérzékelőnek ad otthont, melynek segítségével maximum 16 megapixeles felbontású felvételek készíthetők. A felbontás tehát nem nő a tavasszal érkezett Galaxy S5-höz képest, azonban lényeges újdonság, hogy a Galaxy Note 4-ben végre már lesz optikai képstabilizátor, hasonlóan a május végén bejelentett LG G3-hoz.

Az már szinte teljesen magától értetődik, hogy a videófelvevő révén akár Ultra HD felbontású (30 fps) mozgóképek is rögzíthetők, az viszont újdonság, hogy az immár 3,7 megapixeles frontkamera révén akár WQHD, vagyis 2560×1440 pixeles videók és fotók is rögzíthetők. Az új funkciók közül említést érdemel többek közt a Wide Selfie, a Selfie Alarm, illetve a Side Touch.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik