Mobil

Elképesztő új csúcsmobil Kínából

A Meizu legfrissebb újdonságára kevesebb mint két hetet kell már csak várnunk.

Nyílt titok, hogy a Meizu szeptember 2-án termékbejelentő sajtótájékoztatót fog tartani, mely rendezvényen várakozások szerint a cég legújabb, MX4 típusjelzésű felsőkategóriás okostelefonja fog bemutatkozni. Lássuk, hogy jelenleg körülbelül mit tudhatunk erről a titokzatos újdonságról!

Előzetes információk szerint a Meizu MX4-be egy 5,4, vagy 5,5 colos képátlójú és 2560×1536 pixeles felbontású érintőkijelző kerül, melynek pixelsűrűsége 543-553 ppi magasságában mozog, vagyis a képminőségre várhatóan nem sok panaszunk lehet majd. A hatalmas pixelmennyiségű kijelzőt egy nyolcmagos Samsung Exynos 5433-es chipkészlet táplálja majd bitekkel, a minden körülmények mellett fürge működésre pedig többek közt a 3 GB RAM is garanciát jelenthet.

Az Android 4.4 alapokon nyugvó Flyme OS 4.0 szoftvert futtató készülék főkamerája állítólag 20,7 megapixeles felbontású – a természetesen LTE kompatibilis Meizu MX4 Kínában várhatóan 2499 jüanba, vagyis átszámítva mintegy 95 ezer forintba fog kerülni. Kíváncsian várjuk, hogy hozzánk milyen áron jut majd el az új kínai csodamobil, melyből állítólag kétféle változat is fog készülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik