Mobil

Kémfotókon az IFA-n debütáló Lumia 830

Újabb fényképek érkeztek a Nokia által hamarosan bemutatandó középkategóriás újdonságról.

Az elmúlt években megrendezett berlini IFA szakkiállítások közös vonása volt, hogy ezeken a rendezvényeken a Nokia meglehetősen visszafogott szinten volt csak jelen, és új terméket sohasem jelentett be. A Microsoft által nemrégiben felvásárolt vállalat most azonban változtatni fog a szokásán, ugyanis várhatóan az IFA 2014-en jelenti majd be legfrissebb okostelefonját.

Az alábbi kémfotókon már alaposan szemügyre vehető Nokia Lumia 830 a még 2012 szeptemberében bejelentett Nokia Lumia 820 utódmodelljének tekinthető. A készülékbe az előzetes információk szerint többek közt egy 4,5 colos képátlójú és 1280×720 pixeles felbontású érintőkijelző, egy LTE kompatibilis Qualcomm Snapdragon chipset, 16 GB integrált memória, valamint egy microSD bővítőslot kerül.

A legfrissebb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 830-ban a korábban érkezett Lumia 930-ban, illetve Lumia 1520-ban lévőhöz hasonló PureView kamera kerül, mely elsősorban 20 megapixeles felbontásáról, illetve optikai képstabilizátoráról ismerszik meg. Az IFA-n egyébként a Lumia 830 mellett várhatóan az olcsóbb és szerényebb tudású Lumia 730-at is bemutatja majd a Nokia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik