Mobil

Jön a HTC titkos nagyágyúja

Az új HTC One Max állítólag minden vásárlói igényt lazán ki tud majd elégíteni.

A HTC tavaly októberben jelentette be a HTC One nagytestvérét, a HTC One Maxot, mely elsősorban 5,9 colos képátlójú hatalmas érintőkijelzőjéről, hátoldali ujjlenyomatszenzoráról, illetve minőségi fémborításáról ismerszik meg. Iparági források szerint a lassan egyesztendős készülék hamarosan megkapja utódmodelljét, mely várhatóan minden tekintetben előrelépést jelent majd a tavalyi kiadáshoz képest.

A HTC One Maxot sok kritika érte azzal kapcsolatban, hogy csak egy viszonylag elavult, Qualcomm Snapdragon 600-as chipsetet kapott. Ehhez képest az érkezőben lévő HTC One (M8) Max pletykák szerint már az egyik legújabb Qualcomm chipkészlettel, a Snapdragon 805-tel rendelkezik. Ez utóbbi még a március végén debütált eredeti HTC One (M8)-ban lévő Snapdragon 801-nél is nagyobb teljesítményre képes.

Az szinte teljesen biztosra vehető, hogy a HTC az új modellt is fémruhába fogja bújtatni, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy az 5,9 colos képátló, illetve az 1920×1080 pixeles Full HD felbontás vajon növekedni fog-e. Az elsőgenerációs HTC One Maxről készített részletes tesztünk itt olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik