Mobil

Cerkás változatban is támad az LG G3

A dél-koreai gyártó hamarosan egy újabb verzióban is piacra dobja csúcsmobilját.

Az LG május végén jelentette be idei csúcsmobilját, a G3-at, melynek nemrégiben G3 S, illetve G3 Beat néven mutatkozott be a mosásban némileg összement, illetve egyszerűbb tudású kistesója. A G3 termékcsalád jelenleg tehát két tagot számlál, de hamarosan érkezik a készülék harmadik változata is.

Ez pedig nem más, mint a cerkás kezelhetőséget biztosító LG G3 Style. Joggal merülhet fel bennünk a gondolat, hogy ez a modell biztos az érkezőben lévő Samsung Galaxy Note 4 ellenfele lesz, ez azonban nincs így, ugyanis a G3 Style nem a felsőkategóriában áll rajtvonalhoz. Az LG G3-énál 0,2 collal nagyobb, tehát 5,7 colos képátlójú érintőkijelző például nem QHD, de még csak nem is Full HD, hanem mindössze 720p HD felbontású, a motorháztető alatt pedig egy viszonylag egyszerű, négymagos 1,3 GHz-es chipset található.

Az Android 4.4 operációs rendszerű újdonság 1 GB RAM-ot és 8 GB integrált flashmemóriát vonultat fel, a frontkamera 1,3 megapixeles felbontású, a hátoldali főkamera révén pedig maximum 8 megapixeles fotók készíthetők. Az LTE kompatibilis LG G3 Style hivatalos bejelentésének időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik