Mobil

Fémes kínai nagyágyú érkezik

huawei-ascend-p7-kemfoto-mobilport-hu-01 (mobilport, huawei, ascend, p7, okostelefon, android, mobil, mobiltelefon, kémfotó)
huawei-ascend-p7-kemfoto-mobilport-hu-01 (mobilport, huawei, ascend, p7, okostelefon, android, mobil, mobiltelefon, kémfotó)

A Huawei hamarosan egy vadonatúj, hatalmas kijelzős telefonnal rukkol elő, kémfotónk is van a hátlapról.

Nemrégiben felbukkant néhány kémfotó, melyeken egy a HTC One Max-re nagy mértékben hasonlító hátlapot kapott új Huawei telefon volt látható. Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonságról nemrégiben kiderült, hogy nem Ascend D3, hanem Ascend Mate 3 néven fog támadni, az AnTuTu benchmark adatbázisának köszönhetően most pedig megerősítést nyertek, illetve pontosodtak a telefon előzetes specifikációi.

A legfrissebb információk szerint a készülék előlapját nem egy 6, hanem egy egész pontosan 6,1 colos képátlóval és 1920×1080 pixeles Full HD felbontással rendelkező érintőkijelző uralja (pixelsűrűség: 361 ppi). A megfelelő számítási teljesítményre egy nyolcmagos HiSilicon Kirin 920-as chipset jelent garanciát, mely négy darab Cortex-A15 és négy darab Cortex-A7 magot vonultat fel, és amely kiviteltől függően 2, illetve 3 GB RAM társaságát élvezi.

A természetesen villámgyors LTE mobilnetes újdonság előlapi kamerája 5 megapixeles felbontású, a hátoldali főkamera révén pedig maximum 13 megapixeles felvételek készíthetők. A hátlapon lévő második lyukról egyelőre nem tudni, hogy egy kiegészítő kamerának, vagy esetleg egy ujjlenyomat szenzornak a helye. A Mate és a D sorozatot állítólag hamarosan összevonó Huawei várhatóan szeptemberben jelenti majd be a fémházas kivitelű Ascend Mate 3-at – a várható ár egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik