Nagyvilág

Levágott herék miatt késett az esküvő

Egy párocskát azért várakoztattak meg, mert bűntett helyszínévé vált a templom.

A lelkész és a virágdíszítő éppen befejezte a ceremónia előkészületeit a nagy-britanniai Huttonban lévő Mindenszentek-templomban, amikor egy vérző férfi lépett be. A menyasszony és a vőlegény egyik közös barátja gyorsan intézkedett: kirohant, hogy rendőri segítséget szerezzen.

A lelkész a folyamatosan érkező vendégeket pedig arra kérte, hogy ne lépjenek be a templomba, mert egy férfi súlyosan megsebesítette magát. Mint kiderült, ollóval levágta a saját heréit, majd dühöngve rohangálni kezdett a templomban.

„Amikor beléptem a templomba, láttam valamit a padlón. Első ránézésre egy húscafatnak tűnt, azt hittem, hogy a karja egy darabja, de később kiderült, azok a heréi” – mondta az egyik vendég.

A rendőrség le akarta zárni a területet, mondván bűntény helyszíne lett a templom, ám mivel már így is sokat várakozott a házasulandó pár, végül lemondtak erről. Ráadásul ők mit sem tudtak a történtekről. A lelkész ugyanis eltussolta előttük a bizarr sztorit. A szertartást mindenesetre hidegvérrel megtartotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik