Nagyvilág

Kísértetek járnak egy jászsági faluban

szellem (szellem)
szellem (szellem)

A bútorok egy napig maguktól mozogtak egy tiszaburai házban, halálra rémisztve a lakókat. A falubeliek azt suttogják: szellemek járnak arrafelé.

Aki nem hisz a szellemekben, az is felkapta a fejét a különös bútortáncolásra a jászsági falucskában. Egy családi ház nappalijában kezdődtek a szokatlan jelenségek: maguktól mozogni kezdtek a bútorok. Úgy hallottam, pörgött a távirányító, az idős nénitől elrepült a járókeret és leesett a játék baba a szekrény tetejéről – magyarázta a Borsnak egy falubeli.

Az érintett ház lakói nem engedték be a lap munkatársát, de megerősítették, hogy a székek valóban mozogtak, és az egész család nagyon megijedt. Azóta azonban nem tapasztaltak hasonlót. Az utcában lakók látták, hogy rendőrök is érkeztek a furcsa jelenségek hírére, akik – a lap információi szerint – szintén megtapasztalták, hogy a bútorok maguktól sétafikálnak, és egy időre kiküldtek mindenkit a házból, hátha úgy tisztázni tudják a jelenség okát.

A rendőrséghez augusztus 24-én érkezett a bejelentés, de miután az egyenruhások semmilyen jogsértést, szabálysértést, bűncselekményt nem állapítottak meg, így intézkedés sem történt – mondta a Borsnak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik