Média

Nevet vált a Café Design

Simon Attila, BrandBar Communications ügyvezető, tulajdonos
Simon Attila, BrandBar Communications ügyvezető, tulajdonos

Brand Bar Communications néven folytatja tovább működését az eddig Café Design néven ismert grafikai ügynökség. A névváltás ellenére a korábbi tulajdonossal, a Café csoporttal megmarad egy laza partneri együttműködés.

A névváltás előzménye, hogy a 2004-ben, a Café csoporton belül létrejött ügynökség az elmúlt időszakban tulajdonost váltott: Simon Attila – a vállalat ügyvezetője – 2016-ban megvásárolta a Café Reklám Café Designban lévő üzletrészét, tavaly pedig egy tőkeemelés alkalmával új tulajdonosként György Attils és Kis-Szölgyémi Ferenc is csatlakozott a céghez.

A névváltás kapcsán külön is hangsúlyozzák, hogy sem a cég profiljában, sem a munkatársak összetételében nem történt változás, Simon Attila irányításával továbbra is márka- és cégarculatok, csomagolás és kiadvány tervezés, belső terek, valamint app és webdesign grafika tervezésére fókuszál a Brand Bar.

Eltűnt a TV2 képernyőjéről, most ő vezeti a Café csoportot - interjú Szarvas Lászlóval
Szarvas Lászlót sok éven át rendszeresen láthattuk a TV2-n, de utána teljesen eltűnt a képernyőről. Legutóbb ő lett a Café csoport első embere. Ez utóbbi kapcsán beszélgettünk, de persze szóba került egykori emlékezetes estéje is a TV2-n.

 

Kiemelt kép: Simon Attila ügyvezető, tulajdonos

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik