Média

Új magazinnal bővül a hazai szaksajtó

NEW Technology néven indul új, műszaki fókuszú magazin, melynek kiadója a Green Edge Media Group. A kéthavonta megjelenő, széles spektrumból merítő műszaki szaklap az ipar legfőbb területeinek áttöréseire, a legújabb trendekre és innovatív vállalatok újdonságaira összpontosít.

Az első lapszám agrárinnovációs melléklettel jelent meg január végén. Ezt követően a kiadó közlése alapján négy további lapszámmal jelentkezik a magazin. Ezek mindegyike egy-egy témakörrel részletesen foglalkozó mellékletet tartalmaz az ipari innovációk, a robotika, a gépipar, a járműipar és a gyártástechnológia témakörről.

Az új szakújság, a NEW Technology borítója
Az új szakújság, a NEW Technology borítója

A szaklap munkatársainak célja a Green Edge Media Group közlése alapján, hogy a cikkekkel továbbgondolásra késztessenek, fejlesszenek és egyben szórakoztassanak is.

A rohamosan fejlődő technológia nemcsak az ipartól követeli meg az innovációt és a fejlődést, hanem a médiától is. Ezt a progresszivitást képviseljük magazinunkkal, amellyel nemcsak a műszaki szakemberekhez kívánunk szólni, hanem a felsőoktatásban résztvevő hallgatókhoz és oktatókhoz, valamint a kutatás-fejlesztésben résztvevő szakemberekhez egyaránt. Munkatársaimmal olyan lapot szerkesztünk, amely a ma problémáira fókuszál, de a holnap megoldásait kínálja

– mondta Czakó Miklós, a NEW Technology főszerkesztője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik