Média

Új műsorvezetők a Sláger FM-en

Megújul a budapesti vételkörzetű Sláger FM-en a hétvégi műsorsáv, ahová új műsorvezetők érkeznek Péter Petra és Náksi Attila személyében. További változás, hogy kétszer annyit lesz mikrofonnal Jáksó László és kétszer is jelentkezik a Ripost című műsor.

A több mint húszévnyi műsorvezetői tapasztalattal rendelkező Péter Petra mostantól minden hétvégén délelőtt 10 és délután 16 óra között lesz hallható, a Sláger Hétvége háziasszonyaként. Jáksó László műsora szombaton és vasárnap délután jelentkezik ezentúl.

Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és zeneszerzője, a Náksi vs Brunner dj duó tagja, a 103.9 Sláger FM hivatalos lemezlovasa lesz. Náksi Attila december 31-én exkluzív 8 órás szilveszteri mixszel indítja a 2018-as évet, onnantól fogva pedig minden szombaton délelőtt 10-től indul a műsora. A ő műsorának címe Sláger Party.

Az új műsorvezetőket egyébként nem csupán budapestiek hallhatják, a rádió applikációjával ugyanis országszerte hallgatható az adás.

Az átalakításra valószínűleg azért is szükség lehetett, mert néhány hete egyszerre távozott a rádiótól Vágó Piros, Dénes Tamás és Nyerges Iza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik