Média

Viberen újított a Nosalty

nosalty, viber
nosalty, viber

Bejelentette a Nosalty, hogy a Viberrel szoros együttműködésben új szolgáltatást indított a népszerű közösségi médiás kommunikációs platformon. Ez az első ilyen magyar megoldás a Viberen.

Az új szolgáltatás segítségével a felhasználók könnyebben és gyorsabban kereshetnek fogásokat egy családi, baráti találkozóra vagy egy romantikus estére, és az sem akadály, ha a buszon vagy a munkából hazafele szeretnének a felhasználók egy kis ihletet szerezni. A felhasználóknak egy beszélgetésen belül, akár az otthon fellelhető alapanyagok alapján is lehetőségük van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb receptet. A mostani újítással a felhasználók több információt tudhatnak meg a keresett receptről a Viberen keresztül.

Amennyiben valakinek csak ötletekre van szüksége, a Nosalty Viber fiókját megnyitva azonnal megkapja az adott nap legkeresettebb receptjeit.

A Nosalty egyébként a Viber kiemelt partnereként 2016 szeptembere óta van jelen a Viberen, azóta több újdonságot is bevezettek már, többek között egy chatbotjuk is van már.

A Nosalty receptoldal működtetője idén nyár óta a Central Médiacsoport, mely a 24.hu-val is tulajdonosi átfedésben van. A Nosalty-val a Central Médiacsoport hamarosan külföldön, elsőként Lengyelországban is megjelenik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik