Média

Új csatornát indít a Story TV tulajdonosa

Átnevezik a Story4, a Story5 és a Galaxy Tv csatornákat, és Film4 néven indítanak egy negyedik csatornát – jelentette be Borsány-Gyenes András.

Bár nemrég pereskedésig fajuló vita miatt majdnem elvesztette a tévétársaság irányítását, melynek maga is társtulajdonosa, Borsány-Gyenes Andrást ma a Story4, a Story5 és a Galaxy Tv csatornákat működtető Digital Media and Communications Zrt. igazgatósági tagjaként mutatták be a Budapesten most zajló Big Picture 2018 elnevezésű televíziós szakkonferencián.

Borsány-Gyenes András, a Story-csatornákat működtető Digital Media and Communications társtulajdonosa
Borsány-Gyenes András, a Story-csatornákat működtető Digital Media and Communications társtulajdonosa

Bár a korábbi cikkünkben említett tulajdonosok közötti háborúról nem sok szót ejtett, annyit azért mondott, hogy az elmúlt időszak nem kedvezett a tévéjüknek, hiszen 20 százalék körüli veszteséget szenvedtek el a nézettség tekintetében. 2018 azonban már a fejlesztések éve lesz, és vissza akarnak kapaszkodni a nézettségi versenyben a nagyok közé.

Ezzel kapcsolatban Borsány-Gyenes prezentációja során több fontos bejelentést is tett. A tévé társtulajdonosa arról beszélt, hogy a Story4 csatornát TV4-re nevezik át, a Story5 csatornából Story4 lesz, míg a Galaxy TV-ből Galaxy4. Sőt indítanak egy új tévécsatornát is, Film4 néven. Vagyis valamennyi új és régi csatorna nevében megjelenik majd a 4-es szám, illetve át is pozicionálják a csatornákat.

Többek között olyan műsorokkal készülnek a jövő évre mint a népszerű Downtown Abbey, a Fast Forward, a Kegyes gyilkos, sőt a Klinika az új generáció című sorozatot is megvették, ami a régi Klinika jelenkori rehabilitációja, és állítólag külföldön már nagyon népszerű. Ezek a műsorok 2018 második félévében már láthatók lesznek a csatornákon.

Az új tévécsatorna várhatóan 2018 tavaszáig elindul, és Borsány-Gyenes állítása alapján az egyik nagy kábelszolgáltatóval már meg is állapodtak a terjesztéséről, de van esély rá, hogy akár további kábelszolgáltatókkal is meg tudjanak állapodni addigra.

 A Big Picture 2018 konferenciáról itt olvashatja tudósításainkat.

Új műsort kap Liptai Claudia a TV2-nél
A Big Picture tévés konferencián jelentették be az Appra Magyar című műsor indulását Liptai Claudiával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik