Média

Új műsorvezetőkkel tért vissza a Család-barát a köztévére

A Család-barát régi és új műsorvezetői Fotó: MTVA - Zih Zsolt
A Család-barát régi és új műsorvezetői Fotó: MTVA - Zih Zsolt

A nyári szünet végével mától újra jelentkezik a Duna TV-n a Család-barát cím műsor, melynek korábban Novodomszky Éva és Somogyi Dia volt a műsorvezetője. A műsorvezetők köre azonban két újabb fővel, Kolozsi Kiliánnal és Csalami Csabával bővül.

Csalami 2014-ben a Simicska Lajos-féle HírTV-nél volt műsorvezető, majd ezután a Kanizsa TV-nek volt a hírigazgatója. Kolozsi 2011 óta a Duna TV műsorvezetője.

A Család-barát egyébként a Balatoni Nyár című műsort váltja. Az immáron tizedik évadát megkezdő műsor minden héten hétfőtől szombatig, 10:30-tól jelentkezik a köztévé csatornáján. Az MTVA jelezte, új rovatokkal, szakértő vendégekkel, konyhai praktikákkal, finomságokkal és receptekkel készül is készülnek.  A műsorban fókuszba kerül a testi-lelki egészség kérdése, és az elmúlt tíz év izgalmas pillanatait is felidézik. Kreatív emberekkel az Ötletsarokban, gasztronómiával pedig az Ötletfazék című rovatban találkozhatnak a nézők. Szombatonként a családoké lesz a főszerep, és az őket érintő kérdésekkel, sok-sok játékkal, mesével, kézműves, valamint szórakoztató elemekkel készülve.

Kiemelt kép: a Család-barát műsorvezetői, Kolozsi Kilián, Novodomszky Éva, Somogyi Dia, Csalami Csaba. Fotó: MTVA – Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik