Média

Retró különszámmal jelentkezett a Meglepetés

Meglepetés Retró
Meglepetés Retró
A Meglepetés Retró borítója
A Meglepetés Retró borítója

Meglepetés Retró címmel jelentetett meg különszámot a népszerű női hetilap, a Meglepetés. A különszám nosztalgiázásra hívja az olvasókat. A lap a lángosos balatoni nyarak, a trabantos kirándulások, a fekete-fehér filmklasszikusok idejét idézi fel.

A Retró hatvan oldalon keresztül repíti vissza az olvasókat a mozi aranykorába, juttatja az olvasók eszébe a filmvásznak egykori sztárjait, a rock’n’roll királyait ábrázoló posztereket, idézi fel a gyerekkori balatoni nyarakat, Mézgáék kalandjait, a Szabó Családot, illetve közöl mosolyra késztető listát a hetvenes években nélkülözhetetlennek számító, de ma már sokszor csak padláson lapuló termékek listájával.

A múltat többek között olyan vendégszerzők segítik felidézni mint Réz András és Szira Péter, akik a legnagyobb dívák tündöklését veszik sorra. A válogatásból nem maradt ki például az örökké sikkes álmodozó, Audrey Hepburn sem. Bakács Tibor a magyar tenger különböző korszakairól mesél, Winkler Róbert pedig a csehszlovák autógyártás hőstörténetét énekli meg régvolt Trabantok, sárga Zsigulik és luxus Daciák főszereplésével.

A lap augusztus végéig lesz kapható, kiadója a Meglepetés anyalaphoz hasonlóan a Central Médiacsoport.

A Meglepetésből egyébként az idei első negyedévben 88.983 darab fogyott el a Magyar Terjesztés-ellenőrzési Szövetség (MATESZ) adatai alapján, ezzel az egyik legsikeresebb női hetilap a magyar sajtópiacon.

példányszám
Puch beelőzte Simicskát a sajtópiacon
Miközben a Puch László által felvásárolt Népszava megelőzte a Magyar Nemzetet, a terjesztési adatok alapján elég rosszul teljesítenek Mészáros Lőrinc újságjai is.

(A 24.hu kiadója a Central Digitális Média Kft. tulajdonosi átfedésben van a Central Médiacsoporttal.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik