Média

Új szolgáltatást indított a Szallas.hu

A Szállás.hu programajánló felülete
A Szállás.hu programajánló felülete

Új területen lép piacra a Szallas.hu, mely a közel 9 ezer belföldi és több mint 200 ezer külföldi szálláshely listázásán felül programkínáló tartalomszolgáltatást és kedvezményes foglalási lehetőséget indított az ajánlott turisztikai programokra. Így a szálláshelyek mellett már belföldi turisztikai attrakciók, illetve élményprogramok is megjelennek a honlapon.

A kezdeményezést két hete indították, de máris 80 partner, köztük például a Balatoni Hajózási Zrt., a Hévízi Tófürdő, illetve az egri vár csatlakozott hozzá. Az új szolgáltatástól többek közt a vendégéjszakák számának növekedését várja a cég.

A tartalomszolgáltatás lényege, hogy a helyszín közelében elérhető turisztikai látnivalókat, programokat, illetve gasztronómiai élményeket is választani lehet, ráadásul minimum 10, de akár 50 százalékos kedvezménnyel.

Az elmúlt években egyre erőteljesebbé vált a programturizmus, az utazók a helyszín lefoglalásával párhuzamosan aktívan keresik a közelben elérhető élményszolgáltatásokat is. Az utazók minőségi programok formájában kapnak inspirációt a vakáció megtervezéséhez, a szállás lefoglalását követően pedig mindehhez még kedvezményesen is férhetnek hozzá. Ezzel a megoldással a helyi szolgáltatók is nagyobb figyelmet kapnak, és bővülő vendégkörhöz juthatnak

– mondta Szabó Zsolt, a Szallas.hu turizmusmenedzsere.

A vendégek a szállásfoglalás után kapják meg, és tölthetik le a környező összes attrakcióra kedvezményt biztosító kupont. A kezdeményezéshez egyébként bármely, minőségi tartalmat kínáló turisztikai attrakció ingyenesen csatlakozhat, de ennek feltétele, hogy minimum 10 százalékos kedvezményt ajánljanak fel a weboldal látogatóinak.

Kiemelt kép: a Szállás.hu új programajánló felülete Eger esetében

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik