Média
Képmás magazin

Újabb sajtótermékkel bővített a LifeTime Media

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 06. 13. 10:32

Korábban a témában:

Júliustól a nagy múltú Képmás családmagazin értékesítését is átveszi a Ruszkai Nóra, a Sanoma Media Budapest volt vezérhelyettesének társtulajdonában lévő cég, a LifeTime Media sales house részlege.

A 15 éves múltra visszatekintő Képmás magazin szinte egyedülálló médiumként éri el a mai Magyarország igényes, művelt polgárait. Egy ilyen értékes kiadvány és a hozzá tartozó weboldal, a kepmas.hu méltán vívta ki a hirdetők és támogatók elismerését. Reményeink szerint egy még szélesebb hirdetői kört is el tudunk majd érni azáltal, hogy a LifeTime Media-t választottuk partnerünknek

– mondta el Molnár-Bánffy Kata, a Képmás 2002. Kft. ügyvezetője.

Az elmúlt hónapok a dinamikus portfólió-növekedésről szóltak, így a mennyiségi fókusz után lassan áttérhetünk a minőségi fókuszra. Szeptemberre szeretnénk egy olyan portfólióval rendelkezni, amely minden szempontból egyedülálló lesz a piacon. A Képmás magazin és a weboldal, a kepmas.hu értékesítése is éppen ebbe az irányba mutat

– tette hozzá Ruszkai Nóra, a LifeTime Media ügyvezető-társtulajdonosa.

A LifeTime Media Kft. 2016 júliusában jelentkezett a piacon ezen a néven, a több mint 25 éve az orvosi szaklappiacot meghatározó Literatura Medica Kiadó utódjaként. Ekkor lett a cégben Cserni Tímea, a cég korábbi társtulajdonosa és vezetője mellett fele arányban Ruszkai Nóra is tulajdonos, illetve jelent meg a cégben a Sanoma volt kereskedelmi igazgatója, Kürti István operatív igazgatóként. A médiavállalat és sales house keverékeként működő cég jelenleg hét értékesítési tanácsadót foglalkoztat, akik média és ügynökségi, print és online területen egyaránt rendelkeznek tapasztalatokkal. Saját kiadványaik mellett a BBC Goodfood, a BBC History, a BBC különszámok, az Amiről az orvos nem mindig beszél, a Burda, a Tropical Magazin, a Világjáró magazin, a FirstClass, a Magyar Fogorvos, az EgészségABC, a BabaKalauz, az IPM, a Családi lap, a Motorrevü, a Chip magazin, a Digitális Fotó, a Szezon, a NGTLN, illetve mostantól a Képmás magazinok hirdetési és szponzori felületei tartoznak hozzájuk.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Reyhanli körzet, 2018. január 21.
Tankkal elhaladó török tüzéreknek integet egy férfi a szíriai határ közelében levő Hatay déli tartomány Reyhanli körzetében 2018. január 21-én, miután a török haderő az előző napon szárazföldi hadműveletet indított Olajág fedőnéven a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében. A beavatkozás eddig 153 célpontra mért csapást, köztük fegyverraktárakra és óvóhelyekre. (MTI/EPA/SedatSuna)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.