Média

Kiderült, kik közvetítik a budapesti vizes-vébét

Duna Aréna. Fotó: Szalay Dániel
Duna Aréna. Fotó: Szalay Dániel

Napi átlagban 12 órában foglalkozik majd a 36 nap múlva Budapesten kezdődő vizes-vébével a közmédia M4 Sport csatornája

– tudta meg a 24.hu Székely Dávidtól, az M4 Sport vezetőszerkesztőjétől, a budapesti vizes-vébé közvetítések felelősétől. Mivel épp most zárul az akkreditáció, Székely azt még nem tudta megmondani, pontosan hány ember dolgozik majd a helyszínekről, de több száz főről van szó, figyelembe véve a közmédia helyszínen dolgozó munkatársain kívül a közvetítés lebonyolítását technikai oldalról segítő Antenna Hungária szakembereit is.

Az M4 sportcsatorna a Fina 2017 idején körkapcsolásokra készül, ugyanis a budapesti vizes-vébével párhuzamosan zajlik majd a kajak-kenu Európa-bajnokság, ahol érdekeltek magyar versenyzők. Ha az M4 vezetői döntésre kényszerülnek majd, hogy éppen hová kapcsolnak az egyszerre zajló sportesemények közül, akkor minden esetben a magyar eseményeket, illetve a döntőket részesítik majd előnyben – árulta el Székely Dávid.

Az M4 Sport csatornán esténként napi összefoglalókkal zárnak majd, illetve másnap reggel meg is ismétlik az előző napi összefoglalót.

Székely Dávid azt is elmondta, hogy az úszás műsorvezetője Molnár Mátyás lesz, a kommentátor ifj. Knézy Jenő. Állandó szakértőként segíti a közvetítést Czene Attila. A vízilabda műsorvezetője Mérei Andrea lesz, a két szakkommentátor Petrovics Mátyás és Szabó Zoltán. Szakértőként Madaras Norbertet és Rédei Katalint kérték fel. A nyíltvízi úszást Kovács Kokó István műsorvezetésével láthatjuk majd, a szakkommentátor ekkor Székely Dávid lesz. A műugrás műsorvezetője Bobák Róbert lesz, a kommentátor Vásárhelyi Tamás és Hajnal András. A szinkronúszás során a műsorvezető Szőke Viktória lesz, a kommentátor Török Olivér, a szakértő Erdős Eszter.

A közmédia az interneten a m4sport.hu/fina2017 oldalon közöl majd híreket, információkat a vizes-vébével kapcsolatban. Az oldalon jelenleg egy számláló emlékeztet arra, hogy 36 nap múlva kezdődik a Fina 2017.

Óvatosságra intik a budapesti vizes vébé kapcsán a cégeket
Közös útmutatót készített a 17. FINA Vizes Világbajnokság Szervező Bizottsága és az Önszabályozó Reklám Testület a világbajnokság védjegyeiről, a reklámokban történő felhasználás jogszerűsége érdekében.
a budapesti vizes vb helyszíne
Már júniustól a vizes-vb-re hangol a közmédia
Új műsort indítanak Bajnokaink címmel.
németh balázs (Array)
Sokkal több pénzből működött a közmédia a tervezettnél
Összesen 87,55 milliárd forintból működött tavaly az MTVA. Ez az eredetileg tervezettnél 10 milliárd forinttal több.
Kiemelt kép: a budapesti vizes vébé helyszíne, a Duna Aréna. Fotó: Szalay Dániel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik