Média
vezess.hu

Átalakult a Vezess.hu

24.hu
24.hu

2017. 05. 30. 12:36

Korábban a témában:

Tartalmilag és formailag is megújult az egyik legnagyobb hazai autós portál, a Vezess.hu, melynek fókuszában mostantól az újautó-vásárlás előtt álló olvasók állnak: az oldal célja, hogy a válogatástól a vétel utolsó pillanatáig szakértői tanácsokkal segítse a leendő tulajdonosokat.

Az idén tizenöt éves médium kínálatában továbbra is megtalálhatóak a magazinjellegű tartalmak, de a hangsúly ezentúl az autós témák iránt általában érdeklődőkről kifejezetten a potens vásárlóréteg megszólítására és teljes körű kiszolgálására helyeződik át. A szerkesztőség törekvése, hogy az oldal fennállása alatt elvégzett közel háromezer tesztelt autó tapasztalatait valódi segítségnyújtás formájában osszák meg az új autó gondolatát fontolgató olvasókkal.

A Vezess.hu koncepciójának újragondolásával az olvasók megváltozott igényeire reagál. Az elmúlt években jelentősen megnőtt ugyanis az újonnan vásárolt gépkocsik száma, a megfontolt tulajdonos-jelöltek pedig egyre gyakrabban fektetik bizalmukat az online platformokon elérhető járműtesztekbe.

Müller András, a vezess.hu termékmenedzsere
Müller András, a vezess.hu termékmenedzsere

A megújult Vezess.hu célja, hogy minél több információt és szakértői segítséget nyújtson új autó vásárlását tervező olvasóinknak. A szerkesztőség tagjai aktív tesztelők, így naprakész tapasztalatokkal és tanácsokkal szolgálhatunk a legjobb opciót kereső leendő tulajdonosoknak. Nem újdonság, hogy az érdeklődők hozzánk fordulnak a különböző márkákkal, modellekkel kapcsolatos kérdéseikkel. Ezt az igényt az új felülettel teljes mértékben ki tudjuk elégíteni

– mondta el Müller András, a portál termékmenedzsere.

Az oldal látogatói a korábbi tartalmi logikához képest egyszerűbben kaphatnak átfogó képet a kínálatról. A megújult tesztoldalakat úgy alakították ki, hogy egy modell tanulmányozása után automatikusan hasonló típusú autók tesztjei jelennek meg az ajánlóban. A tartalmak struktúrája a nyitóoldalon is az érdeklődők személyes igényeihez illeszkedik. Az azonos karosszéria típusra vagy méretosztályra vonatkozó cikkek egy-egy oldalon tekinthetők meg, így a látogató a számára releváns kategóriát kiválasztva csak olyan tartalommal találkozhat, ami őt kifejezetten érdekelheti.

A megújult Vezess.hu szeretné támogatni látogatóit a vásárlás teljes folyamatában és elkísérni őket egészen az autószalonig, így a tesztoldalakról  továbbirányítja a leendő autóvásárlókat a márka vagy a kereskedő saját oldalára, ahol az érdeklődő jelentkezhet tesztvezetésre vagy megalkothatja saját konfigurációját.

(A Vezess.hu kiadója a Central Digitális Média, mely a 24.hu-nak is tulajdonosa.)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.