Média

Újra magyar szakember lett a CIPR International alelnöke

Sztaniszláv András
Sztaniszláv András

A Chartered Institute of Public Relations (CIPR International) ismét megválasztotta alelnöknek Sztaniszláv Andrást, a PersonaR nevű pr-tanácsadó cég alapítóját, vezető tanácsadóját. (A CIPR nevű szervezetnek több mint tízezer tagja van, ezzel az Egyesült Királyság meghatározó pr-szervezetének számít.)

A szakember három éve tagja a nemzetközi pr-szövetségnek, két éve annak elnökségében is dolgozik. Tavaly, első magyarként szerezte meg a CIPR akkreditált pr-szakembere címet is.

Az elnökségen belül főleg rendezvényekkel foglalkozik, így részt vesz nemzetközi szerkesztőséglátogatások, parlamenti előadások, webinarok szervezésében, és az idén először megrendezendő „Global PRactice” nemzetközi konferencia főszervezője is lesz. Ezt május 5-én tartják Londonban. Sztaniszláv az elmúlt két évben részt vett a Kreatív Prizma fő zsűrijében, emellett 2016-ban az ICCO Global Award döntnökei között is szerepelt.

A vállalat alapításakor a célom az volt, hogy tanácsadóként, klasszikus menedzsment módszerekkel adjuk át a nemzetközi kommunikációs trendeknek megfelelő megoldásokat ügyfeleinknek. Az elmúlt három-négy évben, amióta külföldön is aktívan dolgozom, látom, hogy ez a munka beért és most már nemzetközi partnerekkel is együttműködünk. A CIPR alelnökeként pedig számos olyan projektben veszek részt, amelyeket sikeresen tudunk a hazai vállalatok számára implementálni

– mondta Sztaniszláv András.

A PersonaR tavaly ősszel elkészítette a hazai pr-szakmát nemzetközi érdeklődők számára bemutató kiadványát, amelyet #snaPRshot névre kereszteltek és ingyenesen elérhető a weboldalukon. Tanulmányok rendszeres kiadását tervezik, továbbá márciusban útjára indítják hírlevelüket, amelyben hat stratégiai pr-kommunikációs területről gyűjtik össze a legfontosabb nemzetközi híreket. Emellett tematikus tréningek és workshopok szervezésével szeretnék hatékonyan átadni tapasztalataikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik