Média

A History Channel tévécsatorna is atmediás lett

History Channel
History Channel
Áprilistól a történelmi dokumentumfilmeket bemutató tévécsatorna reklámidejét is a tavaly év végén Tombor Árpád által felvásárolt tévés reklámpiaci kereskedőház fogja árulni.

Egy szerdai bejelentés értelmében az Atmediát választotta partneréül a History Channelt is üzemeltető A+E Networks UK, így a 2017. április 1-jétől Magyarországon elinduló hirdetésértékesítési tevékenységében ez a reklámértékesítő ház fogja segíteni a televíziós vállalatot. Az Atmedia a spot-megjelenések, ezen belül a márkatartalmak és a műsorszponzorációk értékesítése terén képviseli majd a csatornát.

Ezzel az Atmedia által értékesített tévécsatornák száma 36-ra nő.

Magyarországot fontos piacunknak tekintjük, ezért a hirdetésértékesítési tevékenység itteni elindítása igen jelentős lépés az A+E Networks UK életében. Az elmúlt évek során az Atmedia jelentős piaci részesedést szerzett mind a nézői elérés, mind a reklámbevétel tekintetében, ezért szilárd meggyőződésünk, hogy kiváló partnerünk lesz a tényszerű szórakoztatást nyújtó piacvezető csatornánkkal kapcsolatos kreatív és kereskedelmi elképzeléseink megvalósításában

– idézi a közlemény Luke Duffy-t, az A+E Networks UK hirdetésértékesítési részlegének alelnökét.

A világszerte jelenleg több mint 302 millió háztartásban fogható tévécsatorna Magyarországon a DIGI (RCS&RDS), a UPC, a UPC Direct szolgáltatókon, valamint idén januártól a Magyar Telekom kibővített alapcsomagján keresztül érhető el.

A csatorna kínálatában olyan műsorok szerepelnek mint a Pawn Stars (Zálogcsillagok) és az American Pickers (Amerikai kincskereskedők). Magyarországon a History február 26-án este 10 órakor mutatja be a Hunting Hitler (Vadászat Hitlerre) című dokumentumfilm-sorozat második évadjának első epizódját. A sorozatban Bob Baer volt CIA-ügynök és Dr. John Cencich büntetőjogász professzor egy szakértői csapat segítségével próbálja meg kideríteni, hogy mi történt valójában Adolf Hitlerrel a II. világháború végén. A csatorna nézőinek szórakoztatását a The Curse of Oak Island (Oak sziget átka) című sorozat negyedik évada is biztosítja, melyben a két testvér, Rick és Marty Lagina már egészen közel kerül az Oak sziget 221 éves rejtélyének megoldásához.

Az Atmediát tavaly év végén vásárolta fel a Habony Árpád hitelezőjeként ismert Tombor András, Orbán Viktor volt biztonságpolitikai tanácsadója. A cégben egyébként a Mangusta nevű cég is megjelent, mint zálogjogosult és tulajdonos is. A Mangustát a TV2 egyik milliárdos igazgatósági tagjával, Rákosi Tamás nevével is összefüggésbe lehet hozni.

(Kiemelt kép: a History Channelen vetített Vikingek egyik jelenete.)
Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik