Média

Egykori RTL-es igazolt a Dentonshoz

Bana Tímea
Bana Tímea
Bana Tímea érkezésével erősítenek média, telekommunikáció és informatika terén.

Bana Tímea szenior ügyvéd (counsel) lett a Dentonsnál, mely tovább szeretne erősíteni informatikai, média és telekommunikációs (TMT) szolgáltatásait Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai és délkelet-európai régióban.

A szakember széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a TMT szektor területén, rendszeresen nyújt tanácsot a magyar és nemzetközi információs technológiai, média, és távközlési ügyfelek számára mind szabályozási, mind kereskedelmi ügyekben. Emellett szakértelme kiterjed a szellemi tulajdont érintő, az adatvédelemmel kapcsolatos, a felvásárlások (M&A), valamint a környezetvédelmi és általános társasági jogi ügyekre is.

Bana Tímea a Dentonshoz történő csatlakozása előtt egy másik nemzetközi ügyvédi iroda, a Weil, Gotshal & Manges TMT munkacsoportjának kiemelt tagja volt. Ezt megelőzően az RTL Klub belső jogtanácsosa, illetve a Magyar Televízió munkatársaként a brüsszeli központú Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) Kormányzati Kapcsolatok Hivatalának delegáltja volt. Szakértelmét a Chambers Europe és a The Legal 500 is elismerte 2015-ös kiadványaiban. A Chambers Europe méltatása szerint „elismertségre tett szert a jogi piacon a média szektorra vonatkozó szakértelme alapján”.

Bana Tímea a Dentons budapesti irodájából látja el jogi tanácsokkal a cég ügyfeleit Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai és délkelet-európai régióban felmerülő jogi vonatkozású ügyek teljes körét illetően.

A Dentons a világ legnagyobb ügyvédi irodáinak egyike, a nemzetközi ügyvédi irodákat rangsoroló Acritas Global Elite Brand Index ranglistáján is a vezető irodák között szerepel.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik