Média

Online magazint indított a dm

active beauty Online Magazin címmel indít internetes kiadványt az ismert drogérialánc. Azaz hasonló néven, mint a már több éve létező nyomtatott márkamagazinjuk címe.

Az újonnan induló online magazin tartalmai, csakúgy mint 2012 óta a törzsvásárlói programjukhoz kapcsolódó márkamagazinjuk, a Marquard Media Content Studio divíziójának égisze alatt készülnek majd. A www.activebeauty.hu címen elérhető oldalon naponta frissülő tartalmak találhatók szépség, szórakozás, életmód, inspiráció és család témakörökben. A legújabb sminktippektől, szépségtrendektől kezdve a testi-lelki egészségig, úti beszámolóktól, kulturális tippektől az egészséges és gyorsan elkészíthető receptekig találhatnak szemezgetni valót az oldalra betérők. Az online magazin valamennyi témaköre közvetlenül kapcsolódik a dm termékvilágához.

A dm büszke rá, hogy az active beauty magazin idehaza 2012 óta kalauzolja olvasóit a mindennapok mozgalmas világában, amely most az online térben is hódító útjára indul. A dm-nél nagy hangsúlyt kap a vásárlókkal való kapcsolattartás, nagyon fontos az innováció, ennek újabb,  egyedülálló eszköze az active beauty Online Magazin, ahol napi szinten frissülő, minőségi tartalmakkal találkozhatnak az olvasók.

– mondta el Kanyó Roland, a dm Kft. marketing- és pr-menedzsere.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik