Média
DIMSZ - Direkt és Interaktív Marketing Szövetség - konferencia
2016-05-24

Új név, új vezető a DIMSZ Mobilmarketing tagozatánál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 12. 21. 11:32

Fontos döntéseket hozott a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Mobilmarketing tagozata. Új elnökük lett, és új nevük.
Korábban a témában:
Kovács Hajnalka

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Mobilmarketing tagozata december 8-i ülésén az előző két év beszámolójának meghallgatása, megvitatása és elfogadása után Vámos-Hegyi Attila tagozatvezető egyéb elfoglaltságara hivatkozva bejelentette, hogy 2017-től nem kívánja ellátni a feladatát, ezért kérte a jelenlévőket, hogy válasszanak helyette új elnököt. Utódjául Kovács Hajnalka mobilmarketing szakembert, a Magyar Telekom Termékportfólió és igénymenedzsment központjának senior termékportfólió menedzserét ajánlotta. Az ajánlást a jelenlévők egyhangúlag támogatták, így az új vezetőt ellenszavazat nélkül megválasztották új elnöknek.

Kovács Hajnalka ezután megköszönte mind Vámos-Hegyi Attilának az előző évek munkáját – amelyet nemcsak a tagozat, hanem a szövetség korábbi vezetőjeként is a közös szakmai érdekképviselet előmozdítására fordított – mind pedig a tagtársak bizalmát.

Az ülésen korábban elhangzottak alapján javasolta, hogy a tagozat neve 2017-től mobilmarketing helyett Mobil Megoldások tagozat legyen. Javaslatát a jelenlévők szintén egyhangúlag elfogadták. Az új vezető ezután röviden vázolta a 2017-re vonatkozó további terveket, és kezdeményezte a részletek kidolgozására januárra egy ismételt ülés összehívását a részletek egyeztetésére – derül ki a DIMSZ honlapjáról.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Closeup portrait of a beautiful redhead woman using smartphone
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.