Média
szeretet. éhség - RTL-es adománygyűjtő gála

Speciális különkiadásra készül a Fókusz stábja

24.hu
24.hu

2016. 12. 14. 13:02

December 28-án újra rászorulóknak gyűjtenek az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen az RTL műsorában.
Korábban a témában:

Idén újra speciális Fókusz különkiadással jelentkezik az RTL Klub Advent alkalmából. Az adásban – kapcsolódva az Ökumenikus Segélyszervezet 21. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez – rászorulóknak gyűjtenek majd pénzt.

Az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapjától év végéig tart jótékonysági akciót, hogy az egész éves tevékenységéhez és működéséhez szükséges támogatást összegyűjthesse. Ennek a kampánynak a részeként jelentkezik december 28-án, 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással.

Sztárok is beszállnak

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A Fókusz különkiadásában és az adománygyűjtésben is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására. A sztárokon kívül a Fókusz riporterei személyes történeteken, valóságos példákon keresztül mutatják be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadományok hogyan válnak valódi segítséggé. A nehéz sorsokat bemutató riportokban ugyanakkor közös, hogy minden esetben ott a remény is: a Segélyszervezet az adományozók segítségével a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetben is esélyt tud nyújtani a szegénységből, a krízisből való kitörésre.

A cél, hogy  minél több ember csatlakozzon az ünnepi összefogáshoz, azaz váljon nézőből aktív segítővé maga is, hogy a segélyszervezet az ünnepeken túl egész évben ételt adhasson az éhezőknek, otthont az otthontalanoknak és esélyt az esélyteleneknek.

Egy hívás vagy SMS az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent. Az adományokat a december 28-i Fókusz különkiadás előtt és alatt is megtehetik a nézők.

Reméljük, idén is legalább olyan jelentős összeget sikerül összegyűjteni, mint tavaly ilyenkor.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.