Média

Magyarországról is elérhetővé vált a FilmBox Live videótéka

Filmbox Live applikáció
Filmbox Live applikáció
A FilmBox és a UPC Direct műholdas szolgáltató bejelentette, hogy a FilmBox Live video-on-demand típusú szolgáltatás Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is működik.

Kibővíti együttműködését a FilmBox csatornákat működtető SPI International televíziós médiavállalat és a UPC DTH Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon, így a jövőben a két cég hozzáférést biztosít a UPC Direct és a freeSAT felhasználók számára a FilmBox Live videótárához. Ez az új online szolgáltatás mostantól mindhárom országban a FilmBox Pak csomag része lesz.

A megállapodás részét képezi a FilmBox Live applikáció is, amelyet a műholdas szolgáltató előfizetői ugyancsak igénybe vehetnek. Az applikáció használói válogatni tudnak a FilmBox videótárából, valamint követhetik a FilmBox tematikus csatornáit a többképernyős szolgáltatás részeként.

A hollywoodi kasszasikereken, díjnyertes filmeken és tévésorozatokon kívül a FilmBox Live dokumentumfilmeket és sport programokat is sugároz, valamint divat-és videoklip csatornát is üzemeltet. A kínálat legújabb sorozatai között szerepel a BBC hatrészes Tolsztoj feldolgozása, a Háború és Béke, és a Beowulf: Visszatérés a pajzsföldekre című brit fantasy drámasorozat, amelyek mind hozzáférhetőek a FilmBox Live felhasználói számára. A szolgáltatás az SPI/FilmBox már ismert mozicsatornái mellett számos élő közvetítéshez, valamint nemzetközi tematikus csatornához, például a küzdősportok kedvelőinek szóló FightBox , a dokumentumfilmek rajongóit megcélzó DocuBox, és az extrémsportokat előtérbe helyező Fast&FunBox, a divatprogramokat sugárzó FashionBox, a videoklipeket vetítő 360TuneBox és a művészfilmeket bemutató FilmBox Art House televíziókhoz is hozzáférést biztosít.

Reklámmentes szolgáltatás

Berk Uziyel, az SPI International / FilmBox Channels Group ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, a FilmBox Pak előfizetőinek száma tíz százalékkal nőtt az elmúlt évben.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kibővíthetjük a már létező FilmBox Pak csomag kínálatát a UPC Direct és a freeSAT előfizetői számára. Ebben a formájában ez a szolgáltatás all-inclusive, reklámmentes, prémium televíziós és multi képernyős szórakozást biztosít a nézőknek. A felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy bárhol, ahol csak szeretnék, csúcsminőségű filmek széles választékához férhessenek hozzá – és mindez egy előfizetéssel

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik