Média

360 fokban is követhető lesz az idei Comet-gála

Istenes Bence
Istenes Bence
A Comet2016 másik különlegessége a 360 fokos streaming mellett, hogy az RTL Magyarország közösen szervezi a VIVA és a Music Television tévécsatornákat működtető Viacom médiavállalattal.

A 2016-ban visszatérő Comet egyik különlegessége, hogy az RTL Magyarország és a többek között a Music Televisiont, a VIVA-t, a Comedy Centralt, és hamarosan az RTL Spike csatornát is működtető Viacom médiavállalat közösen rendezi meg. A korábbi évekhez képest számos változáson ment keresztül az ország egyik legnépszerűbb díjátadója, így idén például több kategóriával is bővült a gála, és új műsorvezető páros jelentkezhet majd be november 25-én. A gálát Istenes Bence és Iszak Eszti vezeti majd.

360 fokos streaming élőben

Őket, valamint a díjazottakat és a fellépőket a 2016-os trendeket követve egy speciális online közvetítésen keresztül láthatják a rajongók, ugyanis mint az RTL-nél elárulták, az eseményt teljesen egészében végig lehet majd követni online, a www.comet2016.hu oldalon, sőt a folyamatos élő közvetítés mellett lesz egy speciális stream is: két 360 fokos kamera képén keresztül is nyomon követhető lesz a díjátadó, így az érdeklődök még inkább úgy érezhetik, hogy ők is ott lehetnek a rendezvényen.

A legismertebb vloggereket vonultatják fel tudósítónak

A díjátadó tudósítói is a fiatalabb generáció képviselői közül kerülnek ki. A vlogger társadalom ismert arcai, az együttesen mintegy 670 ezer YouTube követővel rendelkező FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodik majd arról, hogy a gála backstage infóiról első kézből értesülhessenek azok, akik figyelemmel követik a honlapon keresztül a fejleményeket.

A díjátadó jelöltjeire november 23-ig, jövő szerdáig minden nap le lehet adni a szavazatokat a weblapon, ahol részletesebben is írnak a gáláról, a kategóriákról és fellépőkről, valamint a jegyvásárlás részleteiről. Emellett az Instagramon és a Facebookon is kommunikálnak a szervezők.

Idén

  • az év női előadója,
  • az év férfi előadója,
  • a legjobb zenekar,
  • a legjobb klip,
  • a legjobb dal,
  • a legjobb humorista,
  • a legjobb színész,
  • a legjobb színésznő
  • és legjobb social média szereplő

kategóriában hirdetnek győzteseket a nézők szavazatai alapján.

A gálán teljesen új oldalát mutatja meg Tóth Gabi is.

(Kiemelt kép: Istenes Bence, a Comet2016 egyik műsorvezetője)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik