Média

Régi-új műsorok novembertől az RTL Klubon

A tévétársaság pénteki bejelentése értelmében visszatér a Keresem a családom!, a Válótársak és a korábban Gyertek át szombat este címet viselő műsor, Gyertek át! címmel.

 

November 15-én indul LiluvalKeresem a családom! második évada. Lilu most is több tízezer kilométert utazott, vagyis szinte az egész világot bejárta, hogy megtalálja az eltűnt vagy eltűntnek hitt rokonokat.  A műsorban gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást keresik. Az új évad producere ezúttal is Máté Krisztina, míg a főszerkesztője most is Hadas Kriszta volt.

 

Stohl András újra a képernyőn

November 17-én érkezik a népszerű Válótársak második évada. A főszereplő gárda a régi maradt, így továbbra is nyomon követhetik a nézők, hogyan alakul a három válófélben lévő, azaz a Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás által alakított férfi kalandja. A cselekmények felkavarásában női partnereik, vagyis Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter is segít. A főszereplőkön kívül az új évadban mellékszereplőként láthatják a nézők Nagy Ervint, Dobó Katát, Gryllus Dorkát és Tóth Andit is.

Gyertek át! – péntekente

November 18-ától péntek esténként a Gyertek át! újabb évadát kezdik el adni Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Azt egyelőre nem mondták el, pontosan kikre lehet számítani.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik