Média

Sportközvetítési jogokat vásárol az Eurosport

AUTO-FRA-MOTOR-RACING-ENDURANCE
AUTO-FRA-MOTOR-RACING-ENDURANCE
Egy új négyéves megállapodásnak köszönhetően ezután is élőben közvetíti az Eurosport a történelmi Le Mans-i 24 órás versenyt, a világ egyik vezető autóversenyét, és a FIA World Endurance Championship (WEC) eseménysorozatot.

A motorsportok rajongói a legelkötelezettebb sportrajongók közé tartoznak, így nagy örömünkre szolgál, hogy meghosszabbítottuk a megállapodásunkat, és közvetíteni fogjuk a legendás Le Mans-24 órás versenyt,és a világ legjobb endurance versenyeit, és így továbbra is a legmagasabb minőségben szolgálhatjuk ki nézőink igényeit. Nagyon várjuk, hogy a következő négy évben még többet közvetíthessünk ebből az egyedi eseménysorozatból, hogy a rajongók akár otthoni kényelemben, vagy akár út közben az Eurosport egyéb platformjain is élvezhessék a sporteseményeket

– mondta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója annak kapcsán, hogy a sportcsatorna kizárólagos európai közvetítési jogról szóló megállapodást kötött az Automobile Club de l’Ouest által megszervezett Le Mans-i 24 órás versennyel kapcsolatban. (Az exkluzivitás nem vonatkozik az ingyenesen fogható általános szórakoztató csatornákra.) Az Eurosport sugározza majd a versenyt az Ázsia-Csendes-óceáni térségben is, valamint további versenyeket a FIA World Endurance Championship (WEC) eseménysorozatból mindkét régióban, nem-kizárólagos joggal.

Az élő közvetítéseket a színfalak mögötti felvételek és a pálya melletti interjúk egészítik ki, amelyek az Eurosport több platformján is elérhetők lesznek, köztük az Eurosport Playeren, ahol egyéb tartalmak, így például valósidejű fedélzeti kamerás felvételek is láthatók lesznek.

Az Automobile Club de l’Ouesttel a partnerkapcsolat létrejöttében az ismert nemzetközi sportmarketing vállalat, az Infront Sports & Media működött közre, amely a The Automobile Club de L’Ouest (ACO) és a FIA World Endurance Championship (WEC) kizárólagos médiajogi partnere.

Az új négyéves megállapodás a következő évre vonatkozik és 2020-ig tart. A rajongók többet is megtudhatnak az idei versenyről a Eurosport honlapjának Le Mans-i 24 órás versenyről szóló oldalán.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik