Média

Mese-, sport- és lakberendezési csatornákkal bővül a MyTV kínálata

MyTV Telenor
MyTV Telenor

A Sport2 sportcsatornával, a JimJam mesecsatornával és a lakberendezési tematikájú Spektrum Home-mal bővült a MyTV nevű mobiltévés szolgáltatás kínálata – jelentette be a Telenor Magyarország távközlési szolgáltató hétfőn.

A Sport2 az alapcsomagba, a Spektrum Home a családi csomagba került, ahogyan a JimJam gyerekadó is. Ezek bevezetésével az online tévészolgáltatás már 53 tévéadó élő műsorát kínálja, amit akár útközben is el lehet érni egy okostelefonnal vagy táblagéppel.

A szolgáltató egyébként az újdonság bejelentése alkalmával elárulta, hogy a szolgáltatás forgalmi statisztikái szerint a felhasználók nagyobb része (60 százaléka) mobilinterneten nézi a MyTV-s műsorokat, WiFi-n keresztül pedig csak 40 százalékuk éri el a szolgáltatást, azaz a többség út közben, az otthoni vezeték nélküli internettől messze használja ki az online tévézés lehetőségét.

Annak érdekében, hogy a felhasználóknak ne kelljen aggódniuk az adatforgalom és a költségek miatt, a szolgáltató nemrég bevezetett új, Blue nevű számlás díjcsomagjaival az előfizetők a MyTV műsorát a Hipernet mobil adathálózatán díjmentesen használhatják. Emellett mostantól minden MyTV csomag díjmentes korlátlan belföldi mobil adatforgalmat biztosít a szolgáltatás használatához – közölték.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik