Média

Igazgatói kinevezés a Turner médiavállalatnál

Lisette Schlippe
Lisette Schlippe
Lisette Schlippe lett mától a Turner médiavállalat tartalomértékesítési igazgatója Kelet-Európában - többek között Magyarországon -, valamint Németországban és a Benelux-államokban.

Mostantól a 36 éves Lisette Schlippe a Turner Broadcasting System tartalomlicencelésért felelős igazgatója Németországban, a Benelux-államokban és a kelet-európai országokban, többek közt Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban. Lisette Schlippe feladata a Turner tartalmainak értékesítésének felügyelete az említett piacokon.

Az értékesíteni kívánt műsorokba beletartoznak a Good Behavior, a Will, a Menyasszony kerestetik, a Those Who Can’t és az I’m Sorry mellett a Cartoon Network nagy sikerű sorozatai: a Gumball csodálatos világa és a Ben 10, az Adult Swim animációs szériái: a Rick and Morty és a Robot Chicken, valamint olyan helyi, saját gyártású show-k mint a 4 Blocks (TNT Serie) és a Ponyhof (TNT Comedy).

Az Endemoltól érkezett a Turnerhez

Lisette Schlippe tíz éve dolgozik tartalomértékesítőként, legutóbbi alkalmazója az Endemol Shine International volt, amely műsorokat licencelt a német és a közép- és kelet-európai piacok számára. Korábban a Shine Internationalnek, a 3DD Entertainmentnek és a Zeal Entertainmentnek dolgozott. Schlippe az észak- és közép-európai televíziós piacok szakértőjeként minden műfajt és minden platformot tekintve rendelkezik tapasztalattal.

Schlippe felettese Matthias Heinze, a Turner Közép- és Kelet-Európa kereskedelmi alelnöke és a Turner Kelet-Európa vezérigazgatója lett.

A Turner médiavállalathoz egyébként olyan tévécsatornák tartoznak mint a Cartoon Network, a CNN, a Boomerang, a TNT.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik