Média

Két hónapra kódolatlan lesz a Cartoon Network

Ben-10
Ben-10

A Magyar Telekom és a Turner Broadcasting System megállapodása alapján októberben és novemberben is kódolatlanul lesz fogható a Cartoon Network. A húzással az immár 24 órában sugárzó, rajzfilmsorozatairól ismert, elsősorban 6-12 éveseknek szóló, de a fiatal felnőttek körében is népszerű rajzfilmcsatornát szeretnék népszerűsíteni. A csatornát minden telekomos digitális tévé-előfizető foghatja majd.

Ez alatt az időszak alatt (október 10-én) indul egyébként az elsőként Európában és Afrikában látható új Ben 10 című sorozat, de szintén októberben érkezik a Nagyfater bátyó maratonja és új évada, amely október 3-án lesz látható először.

A számos Emmy-díjjal jutalmazott és a csatorna egyik zászlóshajójának tekinthető Kalandra fel! új részei pedig október 17-től lesznek láthatók a Cartoon Networkön. Az európai gyártású Angelo rulez is új epiózodokkal jelentkezik október 24-től. Lesz halloweeni összeállítás is: 31-én reggeltől estig tréfásan hátborzongatónak tartott rajzfilmek váltják egymást. Az összeállításban helyet kap a Cartoon Network nagysikerű minisorozata, a Túl a kerítésen és a természetfeletti történeteket felvonultató Parkműsor egyik halloween-témájú premierepizódja is. November 15-én mutatkozik be a tavaly debütált új Pindúr pandúrok-sorozat folytatása, amelyben mindennap három szuperhőskislány menti meg a világot lefekvés előtt. 21-étől pedig Clarence, a derűlátó fiú jelentkezik új epizódokkal. Végül, 28-án sor kerül az emberek közé beilleszkedni vágyó mackókról szóló Medvetesók 2. évadának premierére.

(Kiemelt kép: Ben 10)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik