Média

A TV2-nél bukkant fel az RTL egykori képernyőse, Holló Márta

Holló Márta (fotó: Prompt Media)
Holló Márta (fotó: Prompt Media)

A 24.hu információi szerint felbukkant a TV2-nél Holló Márta, az RTL Klub Fókusz című műsorának egykori alapító tagja, a Fókusz és a Fókusz Plusz, illetve a Fél kettőkor című műsorok volt főszerkesztője és képernyőse.

Egy informátorunk jelezte a számunkra, hogy Holló Márta a TV2-n látható Tények stábjával kezdett el dolgozni nemrégiben. Megkérdeztük erről a TV2 sajtóosztályát is, ahol azt a hivatalos választ kaptuk, hogy

annyiban helytállóak az információk, hogy láthatták Holló Mártát a TV2 épületében, mivel felkérésünkre coaching tevékenységet végez.

Holló Márta coachol pár embert, egy ideje kommunikációs tréningeket tart – mondták nekünk a tévétársaságnál. Ismert: Marsi Anikó és Gönczi Gábor, Holló Márta fókuszos volt kollégái is a TV2-nél dolgoznak, hiszen a szórakoztató jellegű magazinműsor egykori képernyősei vezetik a Tények idei megújulása óta a hírműsort.

Évek óta coaching cégnél dolgozik

Holló Márta egyébként az RTL Klub kereskedelmi televízió 1997-es indulásától 2012-ig a csatorna egyik meghatározó arca volt. Tagja volt a Fókusz induló stábjának Batiz Andrással (későbbi kormányszóvivővel), Kolosi Péterrel (aki időközben a tévétársaság programigazgató vezérigazgató-helyettese lett), valamint Marsi Anikóval.

A Holló-Batiz-Kolosi csapat együtt végzett Vitray Tamás televíziós műsorvezető és Horváth Ádám rendező televíziós osztályában a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd az RTL Klub 1997-es indulásakor lehetőséget kaptak, hogy önálló magazinműsort indítsanak Fókusz címmel. A jelenleg 41 éves Holló Márta egészen 2012-ig az RTL Klub egyik képernyőse volt: a Fókuszon kívül ő vezette a Fél kettő című műsort is, valamint a Fókusznál 2000 és 2008 között főszerkesztő is volt. Holló 2012 után a Newsonia hírügynökségi startupnál lett főszerkesztő, majd 2013-tól a Prompt Media Hungary cégnél lett tréner, valamint a coach üzletág vezetője. Érdekesség, hogy a Prompt Mediánál dolgozik trénerként Faix Csaba és Manhalter Dániel is: Faix korábban a TV2-nél volt képernyős, míg Manhalter az RTL-nél, Manhalter egyébként jelenleg a cég ügyvezetője.

Holló Márta amúgy nem csak televíziós rendezői, műsorvezetői végzettel rendelkezik, de a Károli Gáspár Református Egyetemen jogi diplomát is szerezett. Coach képesítését pedig még 2009-ben, az RTL-es képernyős tevékenységével párhuzamosan szerezte meg a Samlingnél. Nemrégiben pedig a CEU-n folytatott MBA-tanulmányokat.

(Kiemelt képen: Holló Márta. Fotó: Prompt Media Hungary)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik