Média
Kovács Nándor, a MEC új digitális vezetője

A hazatérő Kovács Nándor váltja Ihász Ingridet

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 09. 19. 10:02

Hazatért Bécsből Kovács Nándor, aki elfogadta a MEC Magyarország médiaügynökség digitális vezetői pozíciói (Head of Digital) felkérését. A karrierjét a GroupM-nél folytató Ihász Ingrid feladatait veszi át.

A marketing és média területen több mint 15 éve dolgozó Kovács Nándor az egyik legtapasztaltabb digitális vezetőnek számít a piacon. Karrierje még 2003-ban kezdődött, a kirowski ügynökségnél (mai nevén Isobar Budapest) mint médiatervező, majd 2007-ben a düsseldorfi neo@ogilvy média divízióját irányította. Ezt követően visszatért a kirowskiba média igazgatóként. 2009-től az iProspectet, a performance marketing szolgáltatásokat nyújtó Dentsu-céget is vezette. 2014-től a Dentsu Aegis Network budapesti Head of Digital feladatait látta el, innen váltott a hálózathoz tartozó iProspect Austriához, amelynek kelet-európai regionális feladatkörökkel is megbízott ügyvezetője igazgatója volt. Most e pozícióból érkezik vissza Magyarországra a MEC-hez Ihász Ingrid utódjának.

Ihász Ingrid
Ihász Ingrid

Ihász Ingrid a GroupM oktatásáért és információmenedzsmentért felelős vezetőjeként folytatja karrierjét.

Ide tartozik a MEC Magyarországgal kapcsolatos néhány héttel ezelőtti hír is, ami alapján a cég ügyvezetője, Gulyás János nemrégiben regionális megbízást kapott:  ő lett a MEC Wavemaker vezetője a közép- és kelet-európai régióban, de emellett magyarországi vezetői feladatait is megtartotta.

(Kiemelt képen: Kovács Nándor, a MEC Magyarország új digitális vezetője)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.