Média

Változás a Lap.hu csoportnál

lap.hu
lap.hu

Máshol folytatja pályafutását Halász Bertalan, a Central Digitális Média portfóliójába tartozó Lap.hu, Startapro.hu és Startlap Játékok, illetve az eOldal és a Közelben.hu oldalakat irányító termékmenedzser.

Szeptembertől az említett termékek felügyeletét a céghez újonnan érkezett Bóka András vette át.

Halász Bertalan a nyár végén döntött úgy, hogy más területen folytatja karrierjét. 2010 óta dolgozott a Centralnál, illetve annak elődjénél, a Sanománál, ahol kezdetben a Startapro.hu felelős szerkesztője volt, majd az évek során egyre több terméket bízott rá a kiadó. (Halász vezetése alatt vált például a Startapró hirdetési oldal nyereségessé.) A Sanoma/Central előtt Halász Bertalan egyébként az informatikai lapokat kiadó IDG Magyarországnál (a mai Project029 Kft. elődjénél) dolgozott mint a GameStar brandmenedzsere.

Centralos utódja, Bóka András korábban marketingmenedzserként szerzett tapasztalatot ingatlanfejlesztéssel, valamint számítástechnikai termékek disztribúciójával foglalkozó cégeknél, majd közel négy éven át az Arkon Zrt.-nél dolgozott, kezdetben az ingatlan.com termékmenedzsereként, később pedig üzletfejlesztési menedzserként.

(A 24.hu is a Central Digitális Média Kft. digitális portfóliójába tartozik.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik