Média

Újra kódolatlanul fogható az AXN

Két hétig kódolatlanul, azaz teljesen ingyenesen érhető el az AXN csatorna műsora a MinDig TV digitális földfelszíni tévés rendszeren a 16. programhelyen.

Az SPT Networks CE és az állami műsorszóró, az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára szeptember 1. és 14. között az AXN csatorna.

Ez alatt az időszak alatt így olyan premiereket láthatnak közel 800 ezer háztartásban teljesen ingyenesen a nézők mint például a Titkok és hazugságok 2. évada vagy a Gyilkos elmék: Túl minden határon, de szeptember 6-án érkezik a Quantico is az AXN műsorára. Szeptember 7-én a Zaklatók (Stalker) című sorozattal folytatódik a premierek sora, melynek főszerepében Maggie Q és Dylan McDermott látható. A második évaddal az NCIS: New Orleans nyomozói is visszatérnek a képernyőre, szeptember 1-jétől csütörtök esténként oldják meg a haditengerészet legújabb gyilkossági ügyeit. Idén ősszel a Benedict Cumberbatch által megformált Sherlock Holmes is újra tiszteletét teszi az AXN-en. A sorozat legújabb, Sherlock: A szörnyű menyasszony címet viselő epizódját szeptember 5-én 21 órától vetíti a csatorna.

Az AXN élő műsora a digitális földfelszíni rendszeren (DVB-T) kívüli adáson kívül több mint 1,2 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhetővé vált.

Az AXN csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 16. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik