Média

Változás az Adamsky Budapest menedzsmentjében

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 08. 30. 16:00

Üzletfejlesztési igazgatóval bővül az ismert médiaügynökség csapata.
Korábban a témában:

Az év eleje óta tartó piaci újrapozicionálásának részeként, új stratégiai és üzletfejlesztési igazgatót (strategy & business developement directort) igazolt az Adamsky Budapest az ügyféloldalról érkező Metykó Tibor személyében. Metykó egyaránt járatos a B2B (business-to-business, azaz vállalatok közötti) és a B2C (business-to-consumer, azaz fogyasztók megszólítására) irányuló kommunikációban.

Már hosszú ideje kerestünk egy tapasztalt és megbízható üzletfejlesztési igazgatót, akit végül Metykó Tibor személyében találtunk meg

– mondta Vaszary Ádám, az ügynökség ügyvezetője.

Metykó Tibor
Metykó Tibor

Metykó pályafutását kommunikációs stratégiáért felelős marketing specialistaként az E.ON-nál kezdte a pályafutását 2006-ban, majd 2010-től a marketingkommunikáció mellett, értékesítési fókuszú senior segment managerként dolgozott a cégnél. 2012-ben ugyanebben a pozícióban folytatta a UPC-nél. 2013-tól a Vodafone vállalati és M2M szegmens marketing csapatának a vezetője, 2015-től pedig a Samsung Electronics teljes B2B stratégiájának a kialakításáért felelt (marketing, channel, kommunikáció, sales).

A közvetlen üzletszerzés mellett, Metykó Tibor feladata lesz a stratégiai irányok kijelölése is a jövőben, amelyhez mind a B2B és B2C szegmensekben szerzett tapasztalatait kamatoztatni tudja.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt

Kommentek

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.