Média

Új nyomtatott lappal bővül a hazai médiapiac

Apa a fiával
Apa a fiával

A 24.hu információi szerint hamarosan újabb nyomtatott médiatermékkel bővül a hazai médiapiac. A Playboy magyarországi kiadójaként is ismert Marquard Media Magyarországnál ugyanis gőzerővel dolgoznak egy új színes magazin előkészítésén, mely Apa magazin címmel kerülhet az újságosokhoz és a majdani előfizetőkhöz.

A magazin – ahogyan nevéből is adódik – az apaság témakörével foglalkozik majd, vagyis a célcsoportját férfiak képezik, akik már vagy rendelkeznek gyermekkel, vagy ezután tervezik a családalapítást.

A Playboy főszerkesztő-helyettesével indulnak

A lap elindítását a Marquardnál dolgozó forrásaink is megerősítették nem hivatalosan. Úgy tudták, hogy az Apa magazin főszerkesztőjének egyébként azt a Vida Ferencet kérték fel, aki az ugyancsak a kiadóhoz tartozó Playboy főszerkesztő-helyetteseként is ismert.

Természetesen kerestük tegnap Vida Ferencet is, de ő egyelőre nem válaszolt a neki küldött üzenetünkre, kérdéseinkre. Telefonon utolértük viszont Konrád Dézit, a Marquard sajtókapcsolati munkatársát, de ő egyelőre türelmünket kérte, illetve későbbre ígért tájékoztatást.

Az Apa magazin előhaladott előkészületeire utal egyébként a hazai internetes doménnyilvántartás is, ugyanis a médiavállalat nemrégiben levédte az apamagazin.hu végződést.

Vida Ferenc egyébként a Playboy főszerkesztő-helyettesi feladatain túl hat éve a luxustémákat feldolgozó, Goldenblog-díjas Burzsuj blogot is szerkeszti, de korábban hét éven át a Napi Gazdasághoz tartozó 100 leggazdagabb magyar című kiadványnál dolgozott újságíróként, valamint közel öt éven át az Auto2 című autós lapnál is. Vida megfordult már tévénél is: két éven át foglalkoztatták az RTL Online-nál.

(Kiemelt kép: Thinkstock-fotó)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik